Τετάρτη

Νέα πρωτοποριακή εφαρμογή StoViewer

17 Μαΐου 12 - RE+D Magazine
Νέα πρωτοποριακή εφαρμογή StoViewer

Σας παρουσιάζουμε την νέα πρωτοποριακή διαδικτυακή εφαρμογή της Sto AG για την επιλογή της υφής & του χρώματος που επιθυμείτε σε εξωτερικές ή εσωτερικές επιφάνειες, από την τεράστια συλλογή υλικών για προσόψεις, τοίχους και οροφές της κορυφαίας εταιρείας στα συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης παγκοσμίως.

Μέσα από αυτή την εύχρηστη εφαρμογή μπορείτε να διαλέξετε, ανάλογα με το πεδίο εφαρμογής και την υφή που επιθυμείτε, αποχρώσεις υλικών και τελικές επιφάνειες ενώ ταυτόχρονα μπορείτε να αποθηκεύσετε, συγκρίνετε και να εκτυπώσετε τα αποτελέσματα των επιλογών σας τοπικά στον Η/Υ σας. Όλοι οι δυνατοί χρωματικοί συνδυασμοί από τα χρωματολόγια της Sto βρίσκονται με τον τρόπο αυτό στην διάθεση σας για να δείτε συγκρίνετε και επιλέξετε.

Επιπλέον μπορείτε να δείτε την εμφάνιση των επιλεγμένων επιφανειών και αποχρώσεων, υπό μεταβαλλόμενες συνθήκες φωτισμού ( όπως γωνία και ένταση του φωτός ) ώστε να είστε σίγουροι πως η επιλογή σας προσφέρει ακριβώς το επιθυμητό αποτέλεσμα σε κάθε περίπτωση.

Τέλος επιλέγοντας την ίδια επιφάνεια περισσότερες από μια φορές μπορείτε να συγκρίνετε την εμφάνιση της σε διάφορες αποχρώσεις και υπό διαφορετικές συνθήκες φωτισμού, ώστε να καταλήξετε ευκολότερα στην τελική σας επιλογή.

Για να οδηγηθείτε απευθείας στην έκδοση της εφαρμογής στην αγγλική γλώσσα επιλέξτε
www.stoviewer.com/viewer/International/en_EN/results

διαφορετικά για επιλογή περιοχής και γλώσσας χρησιμοποιήστε την σύνδεση : www.stoviewer.com