Παρασκευή
19 Ιανουαρίου 2018
ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Κορυφαίες διακρίσεις του Heriot Watt University Εδιμβούργου

08 Φεβρουαρίου 11 - RE+D Magazine
Κορυφαίες διακρίσεις του Heriot Watt University Εδιμβούργου

Το Heriot Watt University (HWU) του Εδιμβούργου προτάθηκε από τους Sunday Times για βράβευση ως το καλύτερο Πανεπιστήμιο της Σκωτίας.

Κορυφαίες διακρίσεις του Heriot Watt University Εδιμβούργου

Το Heriot Watt University (HWU) του Εδιμβούργου προτάθηκε από τους Sunday Times για βράβευση ως το καλύτερο Πανεπιστήμιο της Σκωτίας. Η πρόταση βασίζεται 1) στη βελτίωση της κατάταξης του Πανεπιστημίου κατά 7 θέσεις μεταξύ των καλύτερων 40 Πανεπιστημίων της Μεγ. Βρετανίας, 2) στα αναληφθέντα σχέδια ανάπτυξης του Πανεπιστημίου, 3) στο βαθμό καινοτομίας των προγραμμάτων, 4) στο επίπεδο διασύνδεσης με τη βιομηχανία και τις επιχειρήσεις, 5) στην επαγγελματική αποκατάσταση των αποφοίτων.
Ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Καθηγητής Steve Chapman δήλωσε: «Κάναμε εξαιρετικές προσπάθειες που έπιασαν τόπο».

Προγράμματα του HWU - Edinburgh Business School (MBA, MSC, Doctorate), του School of the Built Environment (Σχολής Μηχανικών) και του School of Management and Languages (προ- και μεταπτυχιακά σε Business και Psychology) προσφέρονται και σε όλη την Ελλάδα με μορφή ευέλικτης εμπλουτισμένης μάθησης (Distance Learning) τύπου Ανοικτού Πανεπιστημίου απ' όπου κι αν βρεθεί κανείς με την υποστήριξη του CeMS - Centre of European Management Studies (www.cems.gr, 210 9248356, 210 9200171).

Επίσης, το Heriot Watt University (HWU) του Εδιμβούργου έλαβε το Πανευρωπαϊκό Βραβείο για Ερευνητική Αριστεία (Research Excellence) από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή (EC). Το Πανεπιστήμιο εισήγαγε ευάριθμες νέες καινοτομίες για να επιτύχει Αριστεία του ερευνητικού Ανθρώπινου Δυναμικού δίνοντάς του τις καλύτερες ευκαιρίες για έρευνα. Την κορυφαία αυτή ερευνητική διάκριση έχουν επιτύχει μόνο 13 άλλα ιδρύματα στην Ευρώπη.

Η επόμενη έναρξη των προγραμμάτων του Heriot Watt University είναι τον Μάρτιο. Για αναλυτικές πληροφορίες δηλώστε συμμετοχή στην εκδήλωση ενημέρωσης που θα πραγματοποιηθεί στις 17/2 (www.cems.gr και 210 9248356, 210 9200171).

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείτε για να κάνετε ένα σχόλιο
WAVE MEDIA OPERATIONS IKE © 2001-2017
Internet Business Hellas