Τετάρτη

ΜΕΤΟΧΕΣ

ΔΕΙΚΤΕΣ

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ

Η NAI Hellas ψηφίστηκε ως ο Best Real Estate Advisor Overall στην Ελλάδα για το 2015

Η 11η ετήσια έρευνα για την παγκόσμια αγορά του Real Estate του Euromoney, ενός εκ των μεγαλύτερων ειδησεογραφικών μέσων παγκοσμίως, ολοκληρώθηκε και η NAI Hellas ψηφίστηκε ως ο Best Real Estate Advisor Overall in Greece για το 2015.

Η έρευνα του Euromoney που διεξήχθη από τις 24 Μαρτίου του 2015 έως την 1η Ιουνίου του 2015 και στην οποία συμμετέχουν υψηλόβαθμα στελέχη της αγοράς, αποτυπώνει τις απόψεις των συμβούλων ακινήτων, κατασκευαστών, επενδυτών, τραπεζών και τελικών χρηστών της αγοράς ακινήτων.

Οι συμμετέχοντες κλήθηκαν να απαντήσουν ποιες θεωρούν τις καλύτερες εταιρίες real estate υπηρεσιών, στις αγορές που δραστηριοποιούνται, κατά τη διάρκεια των τελευταίων 12 μηνών.
Για την ελληνική αγορά την πρώτη θέση, τόσο για υπηρεσίες εκτιμήσεων ακινήτων όσο και για υπηρεσίες συμβουλευτικής και διαμεσολάβησης, έλαβε η NAI Hellas, μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες Συμβούλων, Εκτιμητών & Διαχειριστών Επαγγελματικών Ακινήτων στην Ελλάδα, που αποτελεί μέλος της NAI Global.

Τα αποτελέσματα της έρευνας έχουν αναρτηθεί στο www.euromoney.com και δημοσιεύτηκαν στο τεύχος Σεπτεμβρίου του Euromoney magazine.

Η NAI Hellas είναι εταιρία συμβούλων, εκτιμητών και διαχειριστών επαγγελματικών ακινήτων. Μέλος της NAI Global, προσφέρει κάθετα όλο το φάσμα των υπηρεσιών που σχετίζονται με το real estate όπως ενδεικτικά μελέτες εκτίμησης, επενδύσεις και συμβουλευτικές υπηρεσίες, μελέτες αξιοποίησης, διαχείριση ακινήτων, έρευνα αγοράς, αγορές, πωλήσεις και μισθώσεις επαγγελματικών ακινήτων, μελέτες σκοπιμότητας κ.α.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Θωμάς Ζιώγας

naiglobal.com