Τετάρτη
22 Νοεμβρίου 2017

Η Eurofast στο σεμινάριο ΣΕΒΕ «Τα μυστικά των εξαγωγών στη Ρουμανία»

26 Ιουλίου 11 - RE+D Magazine
Η Eurofast στο σεμινάριο ΣΕΒΕ  «Τα μυστικά των εξαγωγών στη Ρουμανία»

Η Eurofast Global έλαβε μέρος στο συνέδριο «Τα μυστικά των εξαγωγών στη Ρουμανία», που διοργανώθηκε από το ΣΕΒΕ στη Θεσσαλονίκη στις 15 Ιουνίου 2011.

Το συνέδριο παρακολούθησαν μέλη του Έλληνο-Ρουμάνικου Εμπορικού Επιμελητηρίου, σύμβουλοι μεγάλων ελεγκτικών εταιρειών, επιχειρηματίες ανάπτυξης γης, επαγγελματίες από χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, καθώς και επιχειρηματίες από Ελλάδα και Ρουμανία.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου αναλύθηκαν τα ακόλουθα θέματα:

• Επιτυχημένες πρακτικές εξαγωγών στην αγορά της Ρουμανίας
• Τα μυστικά της αγοράς τροφίμων στη Ρουμανία
• Πώς μια τράπεζα μπορεί να βοηθήσει τους εξαγωγείς στην Ρουμανία
• Το σημερινό επιχειρηματικό περιβάλλον και το θεσμικό πλαίσιο στην Ρουμανία
• Το οικονομικό περιβάλλον της Ρουμανίας, οι οικονομικοί δείκτες και οι προοπτικές στον τομέα των ακινήτων της χώρας

Ο Περιφερειακός Διευθυντής της Eurofast, κύριος Παναγιώτης Διαλλινάς, συμμετείχε ως ομιλητής κατά τη διάρκεια του συνεδρίου. Συζήτησε με τους συμμετέχοντες τα οφέλη επιχειρηματικών δραστηριοτήτων στη Ρουμανία. Εστίασε κυρίως στο μέγεθος της Ρουμάνικης αγοράς και του εξειδικευμένου εργατικού δυναμικού. Ο κύριος Διαλλινάς τόνισε πόσο σημαντικό είναι για τις επιχειρήσεις που εισέρχονται στην αγορά να έχουν καλούς συμβούλους, που θα τις υποστηρίξουν και θα τις συμβουλέψουν βήμα προς βήμα από την ίδρυση τους καθώς και στην μετέπειτα πορεία τους.