Παρασκευή
24 Νοεμβρίου 2017

Η Eurofast χορηγός στα Συνέδρια «Επαγγελματικές Υπηρεσίες» και «Ανάπτυξη Γης και Οικοδομών»

25 Οκτωβρίου 10 - RE+D Magazine

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι η Eurofast ήταν χορηγός στο ‘'2ο Συνέδριο Επαγγελματικών Υπηρεσιών'' στις 22 Σεπτεμβρίου, 2010, καθώς και στο ‘'6ο Συνέδριο Ανάπτυξης Γης και Οικοδομών'' στις 29 Σεπτεμβρίου, 2010. Και οι δυο εκδηλώσεις οργανώθηκαν από το ΙΜΗ στο Ξενοδοχείο Hilton Park στη Λευκωσία.
Στο Συνέδριο Επαγγελματικών Υπηρεσιών παρευρέθησαν επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται σε ελεγκτικές και δικηγορικές εταιρείες, εταιρείες χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών, τράπεζες και κυβερνητικά στελέχη. Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου παρουσιάστηκαν πρακτικά παραδείγματα σχετικά με το πώς η Κύπρος μπορεί να διατηρήσει και να αναπτύξει τη ανταγωνιστικότητα της ως ένα διεθνές επιχειρηματικό κέντρο.

Η Eurofast πήρε τον λόγω όταν ξεκίνησε η παρουσίαση ‘'Γεωγραφική Επέκταση'' όπου παρείχε στο ακροατήριο προτάσεις και λύσεις σχετικά με το πώς μπορεί να επιτευχθεί αποτελεσματικά η επέκταση σε άλλες χώρες. Ο Πρόεδρος της εταιρείας παρουσίασε αναλυτικά βήμα προς βήμα τα θέματα στα οποία πρέπει να εστιάσουν οι εταιρείες που δραστηριοποιούνται σε αυτούς τους κλάδους, χρησιμοποιώντας ως παράδειγμα την επέκταση της Eurofast στην Νοτιοανατολική Ευρώπη και την Ανατολική Μεσόγειο.

Το Συνέδριο Ανάπτυξης Γης με θέμα ‘'Το παρόν και το μέλλον για τα ακίνητα και τις κατασκευαστικές εταιρείες της Κύπρου'' ανέλυε την τρέχουσα κατάσταση και παρείχε λύσεις στους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στα ακίνητα. Ανάμεσα στους ακροατές συγκαταλέγονταν κατασκευαστές ακινήτων, κατασκευαστικές εταιρείες, εργολάβοι, αρχιτέκτονες, πολιτικοί μηχανικοί, χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, δικηγόροι, λογιστές, σύμβουλοι επιχειρήσεων και επενδυτές. Η Eurofast πήρε μέρος επίσης στην συζήτηση αυτή παρουσιάζοντας το θέμα ‘'Φορολογική διαχείριση των επιχειρηματικών δυσκολιών στα ακίνητα''.

Για περισσότερες πληροφορίες και την αναλυτική παρουσίαση, παρακαλούμε επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας www.eurofast.eu