Δευτέρα

Η Eurofast Taxand κατατάσσεται Tier 1 σε Transactional Tax

09 Απριλίου 12 - RE+D Magazine
Η Eurofast Taxand κατατάσσεται Tier 1 σε Transactional Tax

Η Eurofast Taxand ανακηρύχτηκε για 4 συνεχόμενη χρονιά ως "Tier One Tax Transactional Practice" στην Κύπρο για το 2012 από το International Tax Review στην ετήσια ψηφοφορία των αναγνωστών του. Το περιοδικό International Tax Review (www.internationaltaxreview.com/About-Us.html) θεωρείται το πιο αξιόπιστο, όσο αφορά εταιρείες εξειδικευμένες σε φορολογικά θέματα, διευθυντές και επαγγελματίες του χώρου. Κάθε έκδοση περιλαμβάνει διεθνείς ειδήσεις και αναλύσεις θεμάτων σε βάθος, έρευνες και διεθνής ενημέρωση, κάνοντας το περιοδικό ένα πολύτιμο εργαλείο για επιχειρηματίες και επαγγελματίες στον τομέα της φορολογίας.

Αυτό αποτελεί σημαντική αναγνώριση της Eurofast στην αγορά, η οποία για άλλη μια χρονιά περιλαμβάνεται στην πρώτη κατηγορία για την παροχή άριστων φορολογικών συμβουλών σε πολυεθνικές εταιρείες σε όλο τον κόσμο. Η Eurofast χαίρεται και είναι περήφανη για την αναγνώριση της ως μία από τις κορυφαίες φορολογικές εταιρείες.

Η Eurofast συγχαίρει τις 35 χώρες της Taxand που έλαβαν μέρος στα αποτελέσματα της έρευνας σε 45 δικαιοδοσίες. Συνολικά, το 78% των μελών της Taxand κατατάχθηκαν στην κορυφή της φορολογικής έρευνας με 31 χώρες να διατηρούν την ίδια κατάταξή τα τελευταία χρόνια και άλλες να προάγονται από την δεύτερη κατηγορία στην πρώτη.