Πέμπτη

Η “Dream Team” της Eurofast μεγαλώνει… και της ευχόμαστε “Καλή Χρονιά’’

19 Ιανουαρίου 11 - RE+D Magazine
Η “Dream Team” της Eurofast μεγαλώνει… και της ευχόμαστε “Καλή Χρονιά’’

Η Eurofast υποδέχεται το 2011 με εμπιστοσύνη στις δυνατότητές της να παρέχει ακόμη καλύτερες υπηρεσίες σε ένα συνεχώς αυξανόμενο πελατολόγιο.
Αν και οι αριθμοί δεν σημαίνουν τίποτα απολύτως για εμάς, και παρότι προσπαθήσαμε να ελέγξουμε την ανάπτυξή μας για το 2010, τελικά προσθέσαμε 30 νέα "πολύτιμα μέλη" στην ομάδα μας κατά τη διάρκεια του έτους. Σήμερα, η εταιρεία περιλαμβάνει πάνω από 220 μέλη σε 12 γραφεία.
Η Eurofast όμως δεν έχει μεγαλώσει μόνο ως προς το ανθρώπινο δυναμικό της, έχει εξαπλωθεί και γεωγραφικά. Εντός του 2010 ιδρύσαμε νέα γραφεία στο Κάιρο, στην Αλεξάνδρεια, στο Σαράγεβο, στην Μπάνια Λούκα, στο Ζάγκρεμπ και στην Πρίστινα, μέσω των οποίων προσφέρουμε σε τοπικούς αλλά και διεθνείς πελάτες πλήθος υπηρεσιών όπως διεθνή φορολογικό σχεδιασμό, φορολογία νομικών προσώπων, εξαγορές και συγχωνεύσεις και αξιολογήσεις επιχειρήσεων. Τα γραφεία αυτά θα ενσωματωθούν πλήρως στο δυναμικό της Eurofast στο προσεχές μέλλον.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα γραφεία και τις υπηρεσίες μας επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας www.eurofast.eu