19 Νοεμβρίου 2017

Εξωτερική Θερμομόνωση StoTherm. Η απόλυτη λύση και στα υφιστάμενα κτίρια.

18 Ιουνίου 09 - RE+D Magazine

"Έξυπνο" σύστημα εξωτερικής θερμομμόνωσης για τα υφιστάμενα κτίρια από την StoHellas

Η εφαρμογή εξωτερικής θερμομόνωσης στα νεόδμητα κτίρια θεωρείται πλέον δεδομένη και η διεθνούς φήμης γερμανική εταιρία Sto AG, παγκόσμιος ηγέτης στα συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης αποτελεί την μόνη επιλογή για εγγυημένο αποτέλεσμα υψηλής ποιότητας και αντοχής.
Τι συμβαίνει όμως με τα υφιστάμενα κτίρια, στα οποία η διαδικασία ανακαίνισης οφείλει να ολοκληρωθεί ταχύτατα; Τα συστήματα StoTherm προσφέρουν ταχύτητα, ευελιξία και αρχιτεκτονική ελευθερία σε ένα ολοκληρωμένο πακέτο λύσεων που κανένα άλλο θερμομονωτικό σύστημα δεν μπορεί να συναγωνιστεί. Συνοπτικά τα πλεονεκτήματα είναι:
•    ‘Έξυπνα’’ υλικά προηγμένης τεχνολογίας που εξασφαλίζουν μοναδική ταχύτητα και ποιότητα κατασκευής.
•    Τεράστια αρχιτεκτονική ευελιξία και εφαρμογή σε όλους τους τύπους επιφανειών και κτιρίων.
•    Σημαντική μείωση κόστους από παράπλευρες εργασίες, καλύτερος συντονισμός των συνεργείων και του χρονοδιαγράμματος υλοποίησης της κατασκευής.
•    Μηδενικό κόστος συντήρησης και μακροχρόνια αντοχή.
Γιατί StoTherm;
Η αντοχή των συστημάτων StoTherm υπερβαίνει κατά πολύ τις συμβατικές μεθόδους επένδυσης όψεων. Οι δυνατότητες που παρέχονται σε επίπεδο σχεδιασμού, λεπτομερειών, χρώματος και υφής είναι απεριόριστες. Tα συστήματα StoTherm παρέχουν στο κτίριο πλήρη θερμομόνωση με υψηλής ποιότητας θερμομονωτικά υλικά και είναι πιστοποιημένα κατά CE, ενώ εγγυώνται πλήρη εξάλειψη θερμογεφυρών και μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας. Έτσι, το κτίριο μπορεί να είναι και όμορφο και οικονομικό και ανθεκτικό!
StoTherm. 50 χρόνια εμπειρίας & 400.000.000 m2 παγκοσμίως, 17 χρόνια & 700.000 m2 στην Ελλάδα!
StoHellas 210 5570191, www.stohellas.gr