19 Νοεμβρίου 2017

EUROFAST: 5ο Ετήσιο «SEEM» Συνέδριο στη Θεσσαλονίκη

29 Οκτωβρίου 12 - RE+D Magazine

Το 5ο Ετήσιο Συνέδριο Νοτιοανατολικής Ευρώπης και Ανατολικής Μεσογείου (SEEM Conference) της Eurofast Global πραγματοποιήθηκε στις 12-14 Οκτωβρίου 2012, στο Grand Hotel Palace στη Θεσσαλονίκη, Ελλάδα.

Πάνω από 70 συμμετέχοντες παρευρεθήκαν στην εκδήλωση από την περιοχή, συμπεριλαμβανομένων μελών της ομάδας της Eurofast από τα γραφεία της σε Κύπρο, Ελλάδα, Ρουμανία, Βουλγαρία, Κροατία, Σλοβενία, πΓΔΜ, Αλβανία, Σερβία, Μαυροβούνιο, Βοσνία, καθώς και συνεργάτες από Τουρκία, Ρωσία, Ελβετία και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Οι δύο μέρες του συνεδρίου ήταν αφιερωμένες σε ζητήματα στρατηγικής, συμπεριλαμβανομένου παρουσιάσεις σχετικά με τις γραμμές εξυπηρέτησης μας, όπως τις συγχωνεύσεις και εξαγορές, την ενίσχυση της φορολογικής μας ομάδας και της μισθοδοσίας, καθώς και την βελτίωση της στρατηγικής της εταιρείας μας στο μάρκετινγκ. Η παρουσία στρατηγικών συνεργατών της Eurofast στο συνέδριο έδωσε την ευκαιρία στην ισχυροποίηση των συνεργιών και συνεργασιών όλων των παρευρισκομένων με ιδιαίτερα θετικά αποτελέσματα για τους συμμετέχοντες.

Ανακοινώθηκε, επίσης, το άνοιγμα των γραφείων μας στη Γεωργία, η ενίσχυση της αιγυπτιακής ομάδας μας, καθώς και η εισαγωγή των Cy tax desks μας σε Μόσχα και Κίεβο.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.eurofast.eu