Παρασκευή
23 Φεβρουαρίου 2018
ΑΓΓΕΛΙΕΣ

"Πράσινο φως" για αλλαγές στον ΕΔΟΕΑΠ

09 Νοεμβρίου 17 - RE+D magazine

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

ΠΡΟΣΩΠΑ

«Τα μέλη του Ενιαίου Δημοσιογραφικού Οργανισμού Επικουρικής Ασφάλισης και Περίθαλψης (ΕΔΟΕΑΠ) μίλησαν και έδωσαν εντολή με συντριπτική συμμετοχή στη Γενική Συνέλευση να προχωρήσουμε μπροστά» αναφέρει σε γραπτή δήλωσή του ο πρόεδρος του ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ Νίκος Καρούτζος, μετά την ολοκλήρωση της τριήμερης ψηφοφορίας για την έγκριση των τροποποιήσεων στο καταστατικό του Οργανισμού.

 

Όπως τονίζει, «απομένει το τελευταίο βήμα που πρέπει να γίνει από πλευράς κυβέρνησης, η άμεση ψήφιση της τροπολογίας που κατέθεσε στη Βουλή και ο ΕΔΟΕΑΠ αλλάζει σελίδα, αφήνοντας πίσω του λογικές και πρακτικές του παρελθόντος, αγκαλιάζοντας όλους τους εργαζόμενους των Μέσων Ενημέρωσης».

«Δεν είναι η ώρα, όμως, για πανηγυρισμούς» επισημαίνει ο ίδιος, υπογραμμίζοντας ότι η επόμενη ημέρα απαιτεί σκληρή δουλειά, ώστε ο ΕΔΟΕΑΠ να γίνει ένας πρότυπος και σύγχρονος ασφαλιστικός Οργανισμός, που θα αξιοποιεί στο μέγιστο επίπεδο αποτελεσματικότητας τους πόρους που διαθέτει προς όφελος των ασφαλισμένων του.

Στο σημείο αυτό, εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του σε όλους όσοι συμμετείχαν στην προσπάθεια αυτή, λέγοντας: «Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ΠΟΕΣΥ Δημήτρη Κουμπιά και τον Γ. Γραμματέα Γιώργο Σαββίδη, την πρόεδρο της ΕΣΗΕΑ Μαρία Αντωνιάδου και τον ΓΓ της ΕΣΗΕΑ Σταύρο Καπάκο, για τη συνδρομή τους στην προσπάθεια να φτάσουμε σε λύση. Ειδικά, όμως, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο της ΕΠΗΕΑ Μάρκο Γκανά, με τον οποίο περάσαμε ατελείωτες ώρες, προκειμένου να λύσουμε προβλήματα και να φτάσουμε να μεταφραστεί η λύση για τον ΕΔΟΕΑΠ σε νομοσχέδιο.

Επίσης, θέλω να αναφερθώ στα μέλη του ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ, που μαζί πετύχαμε έναν μικρό άθλο: Παρά την έλλειψη πόρων και τον ανελέητο και ανέντιμο πόλεμο από το συνδικαλιστικό κατεστημένο -που αποτελεί ευτυχώς σήμερα μειοψηφία- να διατηρήσουμε σε λειτουργία το Ταμείο μας τον τελευταίο ενάμιση χρόνο.

Τον Ταμία και πρώην πρόεδρο του ΕΔΟΕΑΠ Βαγγέλη Τάτση, τη Γενική Γραμματέα του ΔΣ 'Αντζυ Σταθάτου, τον πρόεδρο ΤΥΠ Κωνσταντίνο Δαυλό, την Μαριάννα Βασιλάκου, τον Τάσο Παπαϊωάννου, αλλά και τους: Αντιπρόεδρο Παναγιώτη Νεστορίδη και Μάκη Καταϊφτσή, με τους οποίους μπορεί να έχουμε διαφωνίες, αλλά στις κρίσιμες στιγμές λειτούργησαν πάντα ενωτικά και προς την κατεύθυνση της λύσης».

«Θεωρώ απολύτως ντροπιαστικό για τον κλάδο να υπάρχουν μέλη του ΔΣ των Ενώσεων και του ΕΔΟΕΑΠ που δεν ψήφισαν. Γνωρίζω ότι ακόμα και σήμερα, μετά την ετυμηγορία των μελών του ΕΔΟΕΑΠ, θα υπάρξουν οι συνήθεις αντιρρησίες που το μόνο που ξέρουν είναι να πετροβολούν και να επιχειρούν να καταστρέφουν. Τους παραδίδω στην κρίση των συναδέλφων και ελπίζω έστω και εκ των υστέρων να αντιληφθούν την αξία της δημιουργικής δράσης. Ο ΕΔΟΕΑΠ γυρίζει σελίδα! Ας εργαστούμε όλοι μαζί για το νέο μεγάλο ΕΔΟΕΑΠ, που μας χωράει όλους!» σχολιάζει ο κ. Καρούτζος.

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείτε για να κάνετε ένα σχόλιο
WAVE MEDIA OPERATIONS IKE © 2001-2017
Internet Business Hellas