Δευτέρα
24 Απριλίου 2017
ΑΓΓΕΛΙΕΣ

DEALS

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΓΟΡΑΣΤΗΣ ΠΩΛΗΤΗΣ
21 Απριλίου 17 Invesco Real Estate DV4 Fund
20 Απριλίου 17 Intercontinental International ΑΕΕΑΠ

ΜΕΤΟΧΕΣ

ΔΕΙΚΤΕΣ

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ

Redvis

Η REDVIS είναι μια εταιρεία που ειδικεύεται στις εκτιμήσεις ακινήτων, στην ανάλυση & αξιολόγηση επενδύσεων και στα πολεοδομικά θέματα στην Ελλάδα και στην Κύπρο, σύμφωνα με τα πρότυπα και τις αρχές του RICS.

Η ομάδα αποτελείται από καταξιωμένους επαγγελματίες που προέρχονται από διάφορους επιστημονικούς τομείς και διαθέτουν τεχνογνωσία και εμπειρία στα θέματα της ακίνητης περιουσίας.

Οι επιστήμες των Οικονομικών, της Γεωγραφίας, της Δημογραφίας, Κοινωνιολογίας, της Χωροταξίας, του Περιβάλλοντος, της Μηχανικής και της Αρχιτεκτονικής δημιουργούν μια σχέση δυναμικής αλληλεπίδρασης που διαμορφώνει τις αξίες των ακινήτων και τα αποτελέσματα των επενδύσεων στην ακίνητη περιουσία .

Αυτή η πολυδιάστατη σχέση αναγνωρίζεται, παρακολουθείται, αναλύεται και αξιολογείται από τη REDVIS, με το κατάλληλο επιστημονικό υπόβαθρο για την παροχή ποιοτικών λύσεων και εξαιρετικών αποτελεσμάτων για τους πελάτες και την αγορά.

Τα στελέχη της επιστημονικής ομάδας της REDVIS έχουν αναλάβει και διεκπεραιώσει σημαντικά μεγάλο αριθμό μελετών, όπως:
• εκτιμήσεις ακινήτων
• πολεοδομικές/χωροταξικές/περιβαλλοντικές μελέτες & πραγματογνωμοσύνες
• αξιολογήσεις επενδύσεων
• αναπτυξιακές μελέτες & οικονομικοτεχνικό σχεδιασμό
• διάφορες μελέτες, όπως έρευνες αγοράς, μελέτες ανάλυσης ευαισθησίας κλπ

για πολυεθνικές εταιρείες, χρηματοοικονομικά ινστιτούτα, ελεγκτικούς οίκους, τράπεζες, εταιρείες ανάπτυξης και επενδύσεων σε ακίνητα, ασφαλιστικές εταιρείες, νομικά γραφεία, μηχανικούς & ιδιώτες.

 

 

WAVE MEDIA OPERATIONS IKE © 2001-2017
Internet Business Hellas