Το λιμενικό έργο προβλεπόταν να υλοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της εταιρείας σε δύο στάδια. Το πρώτο προέβλεπε την κατασκευή προβλήτας και λιμενικά έργα επί έκτασης 2.100 τ. μ. προκειμένου να γίνεται η εκφόρτωση scrap από πλοία χωρητικότητας μέχρι 5.000 DWT. Το δεύτερο στάδιο προέβλεπε την επέκταση της προβλήτας στο λοιπό χώρο, προκειμένου να εξυπηρετεί πλοία έως 20.000 DWT. Και στις δύο φάσεις προβλέπονται εκσκαφές στον θαλάσσιο πυθμένα και τοποθέτηση τεχνητών ογκολίθων.' />
Τετάρτη
28 Ιουνίου 2017
ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Φρένο του ΣΤΕ στα λιμενικά έργα της "Χαλυβουργία Ελλάδος" στον Ασπρόπυργο

06 Σεπτεμβρίου 10 - RE+D Magazine

DEALS

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΓΟΡΑΣΤΗΣ ΠΩΛΗΤΗΣ
22 Ιουνίου 17 Wanda Commercial Properties St. Modwen Properties - Vinci
09 Ιουνίου 17 DivcoWest Properties Brickman Associates

ΜΕΤΟΧΕΣ

ΔΕΙΚΤΕΣ

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Solum Property Solutions

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

IBI Group

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

ΕΤΑΔ A.E.

Eταιρεία του Δημοσίου - ΕΛΛΑΔΑ

Savills

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

ΠΡΟΣΩΠΑ

Antulio Richetta

Διευθυντής IBI Group

Φρένο από το Ε' Τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας στην κατασκευή και λειτουργία λιμενικής εγκατάστασης φόρτωσης χύδην "scrap" της Ανώνυμης Εταιρείας "Χαλυβουργία Ελλάδος" στον Ασπρόπυργο Αττικής (περιοχή Λουζιτάνιας). Με την υπ' αριθμ. 2687/2010 απόφασή του έκανε δεκτή την αίτηση της νομαρχιακής αυτοδιοίκησης Δυτικής Αττικής με την οποία ζητούσε να ακυρωθεί η από 25.5.2007 σχετική απόφαση των υπουργών ΠΕΧΩΔΕ, Ανάπτυξης και Εμπορικής Ναυτιλίας.

Το λιμενικό έργο προβλεπόταν να υλοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της εταιρείας σε δύο στάδια. Το πρώτο προέβλεπε την κατασκευή προβλήτας και λιμενικά έργα επί έκτασης 2.100 τ. μ. προκειμένου να γίνεται η εκφόρτωση scrap από πλοία χωρητικότητας μέχρι 5.000 DWT. Το δεύτερο στάδιο προέβλεπε την επέκταση της προβλήτας στο λοιπό χώρο, προκειμένου να εξυπηρετεί πλοία έως 20.000 DWT. Και στις δύο φάσεις προβλέπονται εκσκαφές στον θαλάσσιο πυθμένα και τοποθέτηση τεχνητών ογκολίθων.

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείτε για να κάνετε ένα σχόλιο
WAVE MEDIA OPERATIONS IKE © 2001-2017
Internet Business Hellas